custom & service deals

bouw de motor
van je dromen

De winter is de ideale tijd om wat extra aandacht aan je motor te besteden. Naast het noodzakelijke onderhoud heb je bij ons de mogelijkheid om jouw bike te transformeren in een unieke motor die helemaal aan jouw wensen voldoet. Met een relatief kleine aanpassing realiseer je al een totaal ander uiterlijk. Denk bijvoorbeeld aan: custom spuitwerk, een custom zadelled verlichting een ander stuur, montage van een nieuw uitlaatsysteem en luchtfilter. Maar wil je het écht anders aanpakken, kies dan voor een complete verbouwing. Profiteer nu van onze actie, dan krijg je ook nog een gratis winterbeurt cadeau! 

extra voordelen

verhoog de waarde

Niet alleen realiseer je de motor van je dromen, met iedere aanpassing verhoog je ook de waarde! Een taxatie naderhand is dus een verstandige keuze, ook deze verzorgen we graag voor je. Ben je er nog niet helemaal uit wat je wilt aanpassen aan je motor of wil je graag even samen sparren? We denken graag met je mee! Maak hieronder een afspraak.

gratis winterbeurt t.w.v. 375,-

Profiteer nu van onze aantrekkelijke Custom & Service Deals: Als je nu jouw bike voor minimaal € 1.250 bij ons laat customizen, krijg je een GRATIS Winterbeurt t.w.v. € 375!

maak een afspraak

Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we contact met je op.

[contact-form-7 id="705" title="Maak een afspraak"]
go the easy way

Haal- en breng service

Om het je extra gemakkelijk te maken, verzorgen wij een haal- en breng service. We zorgen ervoor dat je motor netjes gehaald en gebracht wordt voor aanvang van je afspraak, door heel Nederland*. Neem contact met ons op: bel 0341 231 030 of mail naar info@loudmotorcycles.nl.

*Gratis binnen straal van 20km van Loud Motorcycles in Putten. Daarbuiten in overleg.

Contact met ons

over ons

Ons doel: elke motor de beste behandeling geven en zorgen dat hij optimaal tot zijn recht komt. Door onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van Harley Davidson motoren, weten wij als geen ander wat het beste is voor jouw motor.

snel naar
Custom
Service
Rentals
Contact
Aanbod