custom build

Bouw die unieke motor
van je dromen

Graag wat aanpassen aan je motor, maar weet je nog niet wat? Naast het noodzakelijke onderhoud heb je bij ons de mogelijkheid om jouw bike te transformeren in een unieke motor — die helemaal aan jouw wensen voldoet. Met een relatief kleine aanpassing realiseer je al een totaal ander uiterlijk. Denk bijvoorbeeld aan: custom spuitwerk, een custom zadelled verlichting een ander stuur, montage van een nieuw uitlaatsysteem en luchtfilter. Maar wil je het écht anders aanpakken, kies dan voor een complete verbouwing. Omdat wij korte lijntjes hebben met diverse leveranciers en specialisten, kunnen we elke aanpassing realiseren. Zo komt jouw ideale droombike wel heel dichtbij…

extra voordelen

Verhoog de waarde

Niet alleen realiseer je de motor van je dromen, met iedere aanpassing verhoog je ook de waarde! Een taxatie naderhand is dus een verstandige keuze, ook deze verzorgen we graag voor je. Ben je er nog niet helemaal uit wat je wilt aanpassen aan je motor of wil je graag even samen sparren? We denken graag met je mee! Maak hieronder een afspraak.

Maak een afspraak

Laten we samen jouw droombike gaan bouwen! Een afspraak is altijd vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast.

Vul hieronder je gegevens in

join our loud community

Als eerste op de hoogte blijven van het laatste nieuws, events, handige weetjes en acties? Schrijf je in, dan ontvang je onze nieuwsbrief in je inbox.

Contact met ons

over ons

Ons doel: elke motor de beste behandeling geven en zorgen dat hij optimaal tot zijn recht komt. Door onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van Harley Davidson motoren, weten wij als geen ander wat het beste is voor jouw motor.

snel naar
Custom
Service
Rentals
Contact
Aanbod