Loud Easy Serviceplan

you ride, we care. Easy!

Je motor goed onderhouden ingewikkeld? Bij LOUD zijn we groot fan van een easy biker lifestyle — dus doen wij alles om het leven makkelijker voor je te maken. Ontdek het gemak van ons nieuwe Loud Easy Serviceplan: je betaalt een vast bedrag per maand en daarvoor nemen wij alle zorg voor je motor uit handen. You ride, we care! Easy toch?

zo simpel is het

Ons Loud Easy Serviceplan is dé oplossing voor carefree rijden. Met dit abonnement hoef jij je geen zorgen meer te maken over het onderhoud van je bike. Wij zorgen ervoor dat je motor de jaarlijkse onderhoudsbeurt* krijgt. Wat moet je doen? Je sluit een abonnement af (minimaal 24 maanden), voor een vast bedrag van €29.95 p/mnd, dan regelen wij de rest!

Gespreid betalen

Vast bedrag per maand

Automatische incasso

Premium service van gecertificeerde monteurs

€ 29.95

p/mnd

minimaal 24 maanden

*Abonnement geeft recht op 2 jaarlijkse onderhoudsbeurten (XL en SMALL) tijdens de minimale looptijd van 24 maanden.

DIT WIL JE NIET MISSEN

Enjoy carefree riding. Gemak én premium service zonder rompslomp!


Jaarlijks onderhoud

Regelmatig onderhoud is essentieel om je motor in superconditie te houden. Bovendien zorgt het voor een langere levensduur. Wij voeren het onderhoud uit volgens de normen van de fabrikant.


Gespreid betalen

Geen verrassingen: je betaalt een vast bedrag van €29.95 p/mnd. Zo spreid je de kosten en ben je ieder jaar verzekerd van een beurt.


Reminder

It’s so easy: we sturen je een berichtje via telefoon of email als het weer tijd is voor een beurt! Je kiest zelf wanneer het jou uitkomt.


Premium service

Met onze 25+ jaar ervaring en officiële certificering, kun je er vanuit gaan dat je motor de beste service krijgt. Wij werken volgens de eisen van de offciële dealer.


Korting op reparaties

Met het Easy Serviceplan weet je zeker dat jouw motor ieder jaar uitgebreid onderhoud krijgt en verklein je de kans op problemen aanzienlijk. Is er toch een reparatie nodig? Dan krijg je 10% korting!


Haal- én brengservice

Geen tijd om langs te komen met je motor? Geen probleem, we halen en brengen je motor wanneer het jou uitkomt. Gratis binnen een straal van 20km, daarbuiten in overleg.

Nog een paar stappen verwijderd van jouw easy serviceplan

Wil je ook graag carefree rijden en gebruik maken van ons LOUD Easy Serviceplan? Word dan nu lid. Meld je direct aan via onderstaand formulier. Nadat we je aanmelding hebben ontvangen, krijg je van ons een bevestiging met meer info.

meer info

Heb je interesse en wil je graag meer weten over het serviceplan? We zijn er voor je.

Leuk dat je interesse hebt! En we begrijpen dat je misschien graag eerst nog wat meer info wilt. Geen probleem, we proberen al je vragen te beantwoorden.

meld je aan

Vul onderstaand aanmeldformulier in.

Door op de knop "Aanmelden" te klikken, ga je akkoord met:

  • De algemene voorwaarden van het Loud Easy Service Plan.
  • Een eenmalige iDeal-betaling voor de eerste maand van je abonnement, gevolgd door automatische maandelijkse incasso van het abonnementsbedrag. Deze machtiging blijft geldig zolang het abonnement actief is (minimaal 24 maanden) en tot wederopzegging. Het abonnement wordt zonder wederopzegging na 24 maanden automatisch stilzwijgend verlengd.

go the easy way

Haal- en breng service

Om het je extra gemakkelijk te maken, verzorgen wij een haal- en breng service. We zorgen ervoor dat je motor netjes gehaald en gebracht wordt voor aanvang van je afspraak, door heel Nederland*. Neem contact met ons op: bel 0341 231 030 of mail naar info@loudmotorcycles.nl.

*Gratis binnen straal van 20km van Loud Motorcycles in Putten. Daarbuiten in overleg.

join our loud community

Als eerste op de hoogte blijven van het laatste nieuws, events, handige weetjes en acties? Schrijf je in, dan ontvang je onze nieuwsbrief in je inbox.

Contact met ons

over ons

Ons doel: elke motor de beste behandeling geven en zorgen dat hij optimaal tot zijn recht komt. Door onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van Harley Davidson motoren, weten wij als geen ander wat het beste is voor jouw motor.

snel naar
Custom
Service
Rentals
Contact
Aanbod