25 mei 2019

LET’S GO OUTSIDE
AND HIT THE ROAD AGAIN!

Zaterdag 25 mei is het weer zover: dan trappen we het nieuwe rijseizoen af met een gezamenlijke Ride Out! We hopen het succes én de gezelligheid van vorig jaar te evenaren. Schrijf je dus snel in.

Wat gaan we doen?

Zaterdag 25 mei verzamelen we bij LOUD Motorcycles aan de Ambachtstraat 7a in Putten. Van daaruit zullen we gezamenlijk een prachtige route rijden over de Veluwe. Tussendoor maken we uiteraard nog een aantal stops. Na een rit van ongeveer 4 uur, keren we weer terug naar Loud, waar een lekker koud biertje en een goed stuk vlees in American Style ons op zal wachten.

BBQ American Style!

De BBQ zal verzorgd worden door T-Rex, hét Steakhouse uit Putten die weten hoe ze een goed stuk vlees moeten bereiden:

“De Low & Slow bereidingswijze is van oorsprong een Amerikaanse Barbecuetechniek, die in Nederland een flinke opmars aan het maken is. Vlees, vis en groenten worden indirect boven kolen en/of hout langzaam op een lage temperatuur gegaard. Door onze gerechten op deze manier te bereiden, bereiken wij een ongeëvenaarde smaak en malsheid! De gerechten krijgen alle tijd om subtiel alle rook en smaak in zich op te nemen. En hoe “Slow” is “Slow” nu eigenlijk? Onze Pork Belly ligt bijvoorbeeld zo’n 5 uur op de BBQ, onze Brisket wel tot 11 uur én onze procureurs, om “Pulled Pork” van te maken, liggen er soms wel 18 uur op! Dat is pas echt “Sloooooooowwww”.

Programma

10.00 uur  Verzamelen bij Loud, ontvangst met koffie.

11.00 uur Vertrek Ride Out vanaf Loud. Rit over de Veluwe.

15.30 – 16.00 uur Aankomst bij Loud. Einde rit.

16.00 uur Start BBQ American Style verzorgd door T-Rex.

Klaar om het nieuwe seizoen in stijl af te trappen?

 

Meld je dan snel aan! De kosten voor deze heerlijke BBQ inclusief drank zijn 34,50 p.p. Helaas iets meer dan vorig jaar vanwege de verhoging van de BTW… Maar voor dat geld krijg je een heerlijk maaltje om je vingers bij af te likken! Dit wil je zeker niet missen…

aanmeldformulier

Vul het formulier hieronder in om je aan te melden. De kosten voor de BBQ inclusief drank zijn 34,50 per persoon. Graag betalen bij aanvang van de rit of overmaken op rekeningnummer NL60RABO0314337369 o.v.v. RIDEOUT 2019 en je naam. Na aanmelding ontvang je van ons een email ter bevestiging.

[contact-form-7 id=”2116″ title=”Aanmelden RideOut 2019″]

Go the easy way. Laat je motor halen en brengen! Neem contact met ons op voor een afspraak.

over ons

Ons doel: elke motor de beste behandeling geven en zorgen dat hij optimaal tot zijn recht komt. Door onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van Harley Davidson motoren, weten wij als geen ander wat het beste is voor jouw motor.

snel naar
Custom
Service
Rentals
Contact
Aanbod