LOUD RIDE OUT SS24

LET’S ride out.
Together!

Yes! Zaterdag 11 mei is het weer zover — samen trappen we het nieuwe rijseizoen 2024 af met een gezellige en luidruchtige Ride Out! En hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Dus ken je iemand die ook graag mee gaat? Iedereen is welkom! Alles tijdens deze dag is voor je geregeld, dus het enige waar jij aan hoeft te denken is je goede humeur én je motor met volle tank natuurlijk! Dus…rij je mee?

WAT GAAN WE DOEN?

We verzamelen bij LOUD Motorcycles aan de Ambachtstraat 7a in Putten. Vanuit hier zullen we gezamenlijk een route rijden door prachtig Midden-Nederland. Onze Roadcaptain George heeft ook dit jaar weer een mooie rit uitgestippeld — bekijk deze vast hier. Tussendoor maken we uiteraard een aantal stops (1 tot 2 stops) op leuke locaties. Na een mooie rit van zo’n 150 km, keren we weer terug naar LOUD. Hier staat een lekker koud biertje en een goed belegd broodje op ons te wachten. 

LOUD TIP — Kom voor 11 mei nog even bij ons langs voor een check, dan is de kans klein dat je met pech stil komt te staan… Krijg je onderweg toch panne? Geen probleem: er rijdt een volgauto van LOUD met de aanhanger mee👍.

ZATERDAG 11 mei

Programma

Tussen 10:00 en 11:00 
Verzamelen onder het genot van een bakkie

Vanaf 11:30
Start Ride Out / Rit van ±150km door Midden-Nederland en 1 tot 2 tussenstops met een hapje en een drankje

Tussen 15:00 en 16:00
Terugkomst bij LOUD 

Van 16:00 tot 20:00
Gezellige afsluiter met borrel + hapje

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0341 231 030 of mail naar info@loudmotorcycles.nl.

meld je aan voor de rideout ’24

Meld je vóór 5 mei aan via onderstaand formulier. Kosten € 85 p.p. Hierbij is alles inbegrepen! Na aanmelding ontvang je van ons een bevestigingsmail met meer info en een betaalverzoek.

Vul hieronder je gegevens in

go the easy way

Haal- en breng service

Om het je extra gemakkelijk te maken, verzorgen wij een haal- en breng service. We zorgen ervoor dat je motor netjes gehaald en gebracht wordt voor aanvang van je afspraak, door heel Nederland*. Neem contact met ons op: bel 0341 231 030 of mail naar info@loudmotorcycles.nl.

*Gratis binnen straal van 20km van Loud Motorcycles in Putten. Daarbuiten in overleg.

join our loud community

Als eerste op de hoogte blijven van het laatste nieuws, events, handige weetjes en acties? Schrijf je in, dan ontvang je onze nieuwsbrief in je inbox.

Contact met ons

over ons

Ons doel: elke motor de beste behandeling geven en zorgen dat hij optimaal tot zijn recht komt. Door onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van Harley Davidson motoren, weten wij als geen ander wat het beste is voor jouw motor.

snel naar
Custom
Service
Rentals
Contact
Aanbod