THE ONE STOP
FULL SERVICE BIKE SHOP

premium en allround

Of je nou veel of weinig rijdt, goed onderhoud is een must. Want goed onderhoud is behoud van je motor. De winter is een ideale tijd om je motor eens grondig te laten checken, omdat je dan in principe weinig rijdt. Maar je kunt bij ons het hele jaar terecht voor allround service, customizing en schadeherstel.

Heb je een vraag of probleem? Neem gerust contact met ons op. Onze ervaren specialisten helpen je graag verder!

NEW! Easy Serviceplan

Met dit abonnement wordt het onderhouden van je motor een fluitje van een cent. Wij regelen alles voor je zodat jij alleen maar hoeft te rijden en genieten. Easy toch?

winterbeurten

Regelmatig (jaarlijks) onderhoud is een must! Dus gaat je motor in de winter op stal, zorg dan dat ie op alle essentiële punten is gecheckt. Maak nu een afspraak.

Schadeherstel

Heeft je motor schade opgelopen na een aanrijding of een ander pechgeval? Vervelend! Geen paniek — in de meeste gevallen kunnen we dit herstellen. Verzekeringswerk? Geen zorgen: wij begeleiden het proces van taxatie tot afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij.

go the easy way

Haal- en breng service

Om het je extra gemakkelijk te maken, verzorgen wij een haal- en breng service. We zorgen ervoor dat je motor netjes gehaald en gebracht wordt voor aanvang van je afspraak, door heel Nederland*. Neem contact met ons op: bel 0341 231 030 of mail naar info@loudmotorcycles.nl.

*Gratis binnen straal van 20km van Loud Motorcycles in Putten. Daarbuiten in overleg.

Contact met ons

over ons

Ons doel: elke motor de beste behandeling geven en zorgen dat hij optimaal tot zijn recht komt. Door onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van Harley Davidson motoren, weten wij als geen ander wat het beste is voor jouw motor.

snel naar
Custom
Service
Rentals
Contact
Aanbod